Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

MiriamIam

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Miriam via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 24-02-2015 De laatste weken (2)
  • 06-02-2015 Een deel van de ... (2)
  • 03-01-2015 Kerst & NYE (6)
  • 24-12-2014 Een kijkje in ... (2)
  • 14-11-2014 Mijn werkweek als ... (2)

Statistieken

Dit dagboek is 6325 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Dag Taylors, hallo Cowans

Toon op kaart

27 oktober 2014 | Door: MiriamIam

Aantal keer bekeken 201   Aantal reacties 2   Balgowlah, Australië
a A

Dag Taylors, hallo Cowans

Twee weken geleden kreeg ik te horen dat de Taylors geen au-pair meer nodig hadden. De vader van het gezin hoeft de komende tijd niet meer te reizen voor werk en is daarom vaker thuis. Dat was wel even schrikken om te horen. Gelukkig kon ik een dag na dat nieuws bij de familie Cowan in North Balgowlah langskomen voor een interview. Hier zit ik inmiddels twee weken. Het gezin bestaat uit moeder Orla, partner Matthew, Erin (12), Allana (9) en Rory (5). Om de week zijn de kinderen bij hun vader en heb ik extra lang weekend. Heerlijk om dan tot rust te komen, want deze kinderen kunnen er wat van.. een groot deel van de tijd ben ik bezig met het zorgen dat ze elkaar niks aandoen. Het is dan ook een gewetensvraag of het au-pair zijn wel mijn ding is.

Door de verhuizing naar North Balgowlah zit ik vlakbij Manly, de plek waar ik mijn reis begon. Ik heb al een hoop leuke mensen ontmoet met wie ik de weekenden doorbreng. Lekker de hele dag op het strand liggen en 's avonds een drankje doen. Afgelopen vrijdag ben ik naar het Luna park geweest. Dit is een pretpark aan het water met een prachtig uitzicht. Dit uitzicht was helemaal mooi vanuit het reuzenrad! Gisteren ben ik naar het Italian Festival geweest. Dit was een festival met allemaal kraampjes waar je kleren, speelgoed en eten kon kopen. Een heel gezellige sfeer en leuk om te hebben gezien.

De komende week opzoek naar een nieuw bijbaantje, want werken bij Gelatissimo Watson Bay is helaas te ver weg. Daarnaast heb ik contact met een hockeyclub in de buurt en ik hoop snel te kunnen gaan hockeyen! Ik hou jullie op de hoogte!

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (3)

Ga naar het overzicht

Reacties (2)

27 oktober 2014 14:31 | Door: liesbeth nijhuis

Hallo Miriam,

Leuk weer een schrijven van jou te ontvangen .Ook wel heel fijn dat je weer een goed adres hebt gevonden want het is wel spannend geweest, denk ik. Natuurlijk ook lekker dat je af en toe een lang weekend voor je zelf hebt en kan genieten van de omgeving en het mooie weer.
Ik wens je een goede tijd en veel succes,

groetjes Liesbeth

27 oktober 2014 20:29 | Door: Bernd

Hoi Miriam,
Fijn dat je weer een leuk adres/gezin hebt gevonden!
En je hebt weer tijd voor een bijbaan?
Ben benieuwd naar je hockeyavontuur.
Liefs,
Bernd